Matematik

Funktionsforskrifter

02. september 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har vedhæftet en ligning jeg ikke kan få til at hænge sammen. Håber i kan hjælpe..


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man skal løse ligningen

        2·f(x+3) = 18

hvor

        f(x) = √x .

Benyt så forskriften til at opstille ligningen

        2·√(x+3) = 18

Prøv at dividere ligningen med 2 på hver side.


Svar #2
02. september 2014 af Manu0407 (Slettet)

78 got it!


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Netop.


Skriv et svar til: Funktionsforskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.