Matematik

Integrationsgrænse

02. september 2014 af Gymgy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal bestemme integrationsgrænserne, hvor jeg har to funktioner der er givet ved:

f(x)=2x^2-2x+3

g(x)= - 2x+4

Jeg ved at jeg skal sætte dem lig hinanden og løse ligningen ved at sætte dem lig nul. Jeg får g(x) = 2, men kan simpelthen ikke udregne f(x) grænseværdi.

Nogle der eventuelt kan hjælpe??

Ps. Bruger maple så hvis nogle kan komandoen vil jeg være taknemmelig. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen   f(x) = g(x) . Det er en 2.-gradsligning med 2 løsninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2014 af mathon

                   2x2 - 2x + 3 = -2x + 4

                   2x2 + 3 = 4

                   2x2 = 1

                   x = ±√(2)/2

                  


Skriv et svar til: Integrationsgrænse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.