Matematik

Vilkårlig trekant

02. september 2014 af Redub (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre, med den her opgave? En som kan hjælpe mig? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Beregn vinkel A ved at benytte en cosinusrelation i trekant ABC, eller sinusrelationerne i trekant ABC.

Højden hb fra B på AC kan så beregnes ved

        hb = |AB|·sin(A) .

SIden |AD| bestemmes dernæst, så at

        TABD = (1/2)·hb·|AD| = 7 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2014 af mathon

    |AC| = 9,49148

    < A = 51,9223°


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Og   <A = 51,9224º .


Svar #4
02. september 2014 af Redub (Slettet)

Just like this?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, næsten. Du skal bruge de korrekte talværdier. Der er små fejl i de værdier, du benytter.


Svar #6
02. september 2014 af Redub (Slettet)

Ja, det kan jeg se nu, at i skriver :P

Men udover det er det korrekt? :)

1000 tak for hjælpen gutter :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, din fremgangsmåde er jo netop som beskrevet i #1.


Skriv et svar til: Vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.