Fysik

Formler

13. september 2014 af multo26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Disse tal var med: z=8  D=0,7m  S=2,36m  nmin=108revolutions/min  pimean=19bar a=1

Jeg skal finde Pi.

Pi=π/4*D2*S*(nsek/a)*z*pimean

19bar = 195Pa

Kan nogen skrive udregningen og få det til at blive 24840 kW?

Venlig hilsen


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. september 2014 af peter lind

Du må komme med en ordentlig beskrivelse af opgaven, hvis du skal have hjælp

19 bar ≠ 195 Pa


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. september 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

19 bar = 19*105 Pa


Svar #3
13. september 2014 af multo26 (Slettet)

Der er ikke nogen beskrivelse. Det handler om en bestemt motor med disse tal jeg har skrevet og jeg skal bruge den formel jeg har skrevet og resultatet har jeg skrevet. Hvis du har styr på formler, potenser osv. kan du måske hjælpe mig med at sætte tallene ind i formlen så jeg får det rigtige resultat. Jeg kan ikke, kan du?


Svar #4
13. september 2014 af multo26 (Slettet)

Jeg har fået hjælp fra anden side.


Skriv et svar til: Formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.