Matematik

Integration - cosinus

14. september 2014 af MichaelPetersson (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

Hvordan læses dette : cos^3 x ?

Mvh. Michael


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af peter lind

Du mener formentlig hvordan integreres dette. Brug cos2(x)+sin2(x) til at omskrive funktionen. Brug dernæst substitutionen t = sin(x)   dt=cos(x)dx


Svar #2
14. september 2014 af MichaelPetersson (Slettet)

Næh, jeg mener, læses det som cosinus i tredje gange x ? :-) og i så fald, hvad er cosinus i tredje?


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. september 2014 af peter lind

Det læses som cosinus i tredje af x  cos3(x) = cos(x)*cos(x)*cos(x)


Skriv et svar til: Integration - cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.