Matematik

Denne ligning driller!

14. september 2014 af Chelsea2899 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nedstående ligning driller mig!! Er der nogen som kan hjælpe?

4 – 3(x + 2) = 4x – 3(4 – 2x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af peter lind

Gang ind i parenteserne

Flyt rund så alt med x kommer på højre side tal på venstre side


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Benyt #1

4 - 3(x + 2) = 4x - 3(4 - 2x)

4 - 3x - 6 = 4x - 12 + 6x

4 + 12 - 6 = 4x + 3x + 6x

...


Skriv et svar til: Denne ligning driller!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.