Matematik

Bestem den årlige procentvise stigning i bevillingerne

14. september 2014 af Glinvad24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er ikke sikker på hvad jeg gør nu? Se billede!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af peter lind

Jeg kan ikke se, der skal gøres mere ved det. Mangler der noget af opgaven ?
 


Svar #2
14. september 2014 af Glinvad24 (Slettet)

Hvordan laver jeg det om til procent? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2014 af mathon

                           \left ( 1+r \right )^{15}=3

                           1+\frac{p}{100} =3^{\frac{1}{15}}

                           \frac{p}{100} =\left (3^{\frac{1}{15}}-1 \right )

                           p =\left (3^{\frac{1}{15}}-1 \right )\cdot 100


Svar #4
14. september 2014 af Glinvad24 (Slettet)

Er ikke helt sikker på hvad du mener her Mathon? Har vi fat i fremskrivningsfaktoren? Oder was?


Skriv et svar til: Bestem den årlige procentvise stigning i bevillingerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.