Fysik

Hvordan omregner man simpelt kJ til kWh?

15. september 2014 af Thomaspers (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor mange kWh er 3.942.000kJ?? 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1 time = 3600 s .

1 kWh = 103W · 3600 s = 3,6·106 J  = 3600 kJ .

Derfor er

        3942000 kJ = 3942000/3600 kWh .


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2014 af mathon

eller noteret
                         1 kJ = 3600 kWh
                         1 = 0,000277778 kWh/kJ

                         3.942.000 kJ = (3.942.000 kJ) · 1 = (3.942.000 kJ) · (0,000277778 kWh/kJ) = 1095 kWh


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2014 af mathon

.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2014 af mathon

rettelse af tastefejl
                                  1 kWh = 3600 kJ   naturligvis
                                  


Skriv et svar til: Hvordan omregner man simpelt kJ til kWh?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.