Fysik

radioaktivitet.

16. september 2014 af hugorme (Slettet) - Niveau: B-niveau

se vedhæftet. 

Vedhæftet fil: 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2014 af peter lind

a) Masse = rumfang*massefylde

rumfang = areal*dybde

b) Effekt = antal α partikler der rammer huden pr sekund * energien af partiklerne


Skriv et svar til: radioaktivitet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.