Andre fag

Kedel beregning

17. september 2014 af Redub (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er tæt på det rigtige resultat, men kan ikke lige gennemskue, hvor min fejl ligger..

Resultatet skal blive: 286,4


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Varmestrømmen per areal er givet ved

q = k*ΔT

Den skal være ens i begge tilfælde, så vi har

k1(Tildside1 - Tvandside) = k2(Tildside2 - Tvandside)  <=>

Tildside2 = k1/k2 * (Tildside1 - Tvandside) + Tvandside

Tildside2 = 34,3718/26,7187 * (1200 - 200) + 200 = 1486,4

Så temperaturen er forøget med 286,4 ºC.


Svar #2
17. september 2014 af Redub (Slettet)

Ahh, så forstår jeg det bedre :)

1000 tak for hjælpen endnu engang :D


Skriv et svar til: Kedel beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.