Matematik

Paranteser

17. september 2014 af Laurapoulsen1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregnes (4a)^3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2014 af mathon

                                                  (a  ·b)n = an · bn


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2014 af hesch (Slettet)

#0:  Paranteser:

(4a)3 = 4*4*4*a*a*a = 64a3

hvorimod

4a3 = 4*a*a*a = 4a3


Skriv et svar til: Paranteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.