Matematik

Potensfunktion, kun én værdi?

17. september 2014 af CABAL2004 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej igen

Jeg har en model ang. vægten på fugles æg(c er en konstant)

Mæg = c Mfugl 0.77

Spørgsmålet her er: Hvis en fugl er dobbelt så tung som en anden, hvad er så forholdet mellem vægtene på deres æg?

Igen, jeg vil blive superglad hvis der er en der kan forklare hvordan dette beregnes. Altså, der er ingen
værdier undtagen 0.77 så jeg tænker den er nøglen til løsningen?

Tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2014 af mathon

                                \frac{M_{\ae g_2}}{M_{\ae g_1}}=\left ( \frac{M_{\fugl_2}}{M_{\fugl_1}} \right )^{0,77}

                                \frac{M_{\ae g_2}}{M_{\ae g_1}}= \left ( \frac{2\cdot M_{\fugl_1}}{M_{\fugl_1}} \right )^{0,77}=2 ^{\, 0,77}


Skriv et svar til: Potensfunktion, kun én værdi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.