Kemi

Elektronegativitet: Er stoffer polære eller upolære ????

17. september 2014 af Mørten - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg sidder og er igang med at lave en kemi opgave, og er nået til en opgaver der siger at jeg skal bedømme om de nedenstående er rigtige. Er der en måde jeg kan se hvilken der er forkert.

Hvad er upolært og polært, hvordan kan man se forskel??

NH= Ammoniak er polært

MgF2 = Magnesium fluorid er polært 

HI = Hydrogeniodid er polært 

HBr = Hydrogenbromid er polært 

NaCl = er polært / det er et salt 

N= Kvælstof er upolært  

Tak på Forhånd 


Svar #1
17. september 2014 af Mørten

Nogle svar ? ?


Skriv et svar til: Elektronegativitet: Er stoffer polære eller upolære ????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.