Matematik

Lineær funktion

17. september 2014 af lars555 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej er der nogle der kan hjælpe mig med den opgave,
Dm(f)=[-4;6]
Vi skal tegn grafen for f og bestem forskriften

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere hele opgaven. Der er uendeligt mange funktioner, der kan have intervallet [-4;6] som definitionsmængde, også selv om man begrænser sig til lineære funktioner.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2014 af SuneChr

Der er mange forskrifter og grafer med denne definitionsmængde.


Svar #3
17. september 2014 af lars555 (Slettet)

En bestemt lineær funktion f har følgende egenskaber
Dm(f)=[-4;6]
Vm(f)=[-2;4]
Hældningskoefficienten er negativ, tegn grafen for f og bestem forskriften

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Så ved du, at den rette linie går gennem de to punkter (-4 ; 4) og (6 ; -2). Bestem nu forskriften for den rette linie  y = ax + b ud fra de to punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september 2014 af mathon

       y=\frac{y_2-y_1}{y_2-y_1}\cdot x+\left ( y_1- \frac{y_2-y_1}{y_2-y_1}\cdot x_1\right )


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.