Matematik

hjælp..

18. september 2014 af NMJ95 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

    Markeds-andel    Importeret vin mio. liter                    
                                
    Chile    15,9%                   31,30                         
    Frankrig    15,1%                        
    Australien    13,1%                        
    Italien    12,4%                        
    Spanien    10,3%                        
    Andre lande    33,1%                        
    I alt    100,0%            

b)    Et år importerede vi 31,3    mio. liter    fra Chile
    Udfyld tabellen "Danmarks import af vin".                

    Nogen der aner hvad jeg skal her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2014 af mathon

Markedet
                     \frac{31,30\; mio\; L}{0,159}=196,855 \; mio\; L

Beregn importmængder fra de øvrige lande ved at benytte de respektive procentsatser på markedsmængden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2014 af mathon

                                     \begin{array} {|c|c||c|} \hline {\color{Blue} \mathbf{land}} & {\color{Magenta} \mathbf{markedsandel}} & {\color{Red} \mathbf{import}} \\ \hline Chile&15,9\%&31,300\\ Frankrig&15,1\%&29,725\\ Australien&13,1\%&25,788\\ Italien&12,4\%&24,410\\ Spanien&10,3\%&20,276\\ Andre\; lande&33,1\%&65,159\\ \hline \end{array}\\
 


Svar #3
18. september 2014 af NMJ95 (Slettet)

ja men hvordan regnede du det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2014 af mathon

eks
           Frankrig   \frac{196,855\; mio\; L}{100}\cdot 15,1
 


Skriv et svar til: hjælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.