Matematik

Vektor i kvadrat

18. september 2014 af Lenedj (Slettet) - Niveau: A-niveau
Opgave : se billede.

Ifølge facit listen, skulle der være 9 forskellige vektorer, men jeg kan kun finde 8 forskellige, nemlig: AB,BA,BC,CB,BD,DB,AC,CA.
Hvor skulle den sidste være? NB ..har ej vektor pil til rådighed på iPad

På forhånd tak
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er også nulvektoren  AA = BB = CC = DD = 0 .


Skriv et svar til: Vektor i kvadrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.