Matematik

Ligninger

19. september 2014 af edo22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal bruge hjælp til denne ligning. Gernme med mellemregninger, tusind tak for hjælpen på forhånd!! God fredag der ude. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2014 af hesch (Slettet)

#0:   Gang ind i venstre og højre parantes.

Hæv minusparantesen ( den midterste ).

Reducer ligningen til formen: 

ax = b      =>

x = b/a

Skriv, hvad du er kommet frem til, gerne med mellemregninger     :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2014 af hesch (Slettet)

#0:   Start med:   2,5 * ( 1 + 2x ) = . . . . .


Svar #3
19. september 2014 af edo22 (Slettet)

Sådan :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2014 af mathon

     Sådan!


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2014 af hesch (Slettet)

#3:  Der er en "kosmetisk" fejl i næstsidste linie:

4,5x / 4,5 = -1    ( det er jo ikke rigtigt ).

Der skal stå:

x = -4,5 / 4,5      =>

x = -1

PS:  Nå, ja, jo, det kan du så godt skrive alligevel.


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.