Matematik

matematik optimering hjælp :(

19. september 2014 af wildfox (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg kan ikke finde ud af opgave a og b. Jeg bruger Maple, men kan ikke helt finde ud af det endnu. Jeg vil gerne have hjælp til opgave a) og opgave b). 

a) På hvilke tidspunkter af døgnet er temperatuen 17¤?

b) Bestem den højeste og den laveste temperatur, der opnås i denne periode samt på hvilke tidspunkter, disse temperatur antages.

Vedhæftet fil: Eks. i optimering.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2014 af mathon

Din funktion kan ikke læses tydeligt

                         …   \left ( \frac{2\pi\left ( t \;?\; 14 \right )}{24} \right )


Svar #2
19. september 2014 af wildfox (Slettet)

f(t)=16+5,0*cos(


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2014 af hesch (Slettet)

#2:  Hvad skal der stå i stedet for "?" i #1 ?


Svar #4
19. september 2014 af wildfox (Slettet)

Der står ikke noget der :/.. Ved det ikke :(


Skriv et svar til: matematik optimering hjælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.