Matematik

Vektor og ligebent trekant

19. september 2014 af Ecc0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med spørgsmål C og D i understående opgave. Nogle vink ville være værdsat.  

Vedhæftet fil: Mat.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2014 af mathon

                           AD   = (1/2)·AB

                           OD - OA  =  (1/2)·(OB - OA)

                           OD = OA + (1/2)OB - (1/2)OA

                           OD = (1/2)·(OA + OB)

                           \begin{pmatrix} d_1\\d_2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} \frac{a_1+b_1}{2}\\ \frac{a_2+b_2}{2} \end{pmatrix}


Svar #2
19. september 2014 af Ecc0 (Slettet)

Tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2014 af mathon

                                      \overrightarrow{OC}=\overrightarrow{OD}+4\cdot \frac{\widehat{\overrightarrow{AB}}}{\left | \overrightarrow{AB} \right |}


Skriv et svar til: Vektor og ligebent trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.