Matematik

Ligning med parentes

20. september 2014 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser man en ligning med parentes?
F.eks: 3 (x -1) = 7x +1


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2014 af mathon

       gang ind i venstreparentesen


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2014 af mathon

           3 (x -1) = 7x +1

           (3x - 3) = 7x + 1      hæv parentesen

           3x - 3 = 7x + 1

regn færdig


Skriv et svar til: Ligning med parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.