Matematik

Binomier - rektangulær form

20. september 2014 af Henik24 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En der kan vise fremgangsmådet på det oploadese eksempel. Hvordan ved man hvor mange rødder der er? Er det noget man selv afgøre udfra hvor mange p værdier man vælger?

Vedhæftet fil: binomier eksempel.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2014 af mathon

                                    z_1=\sqrt{3}+i

                                    z_2=-1+i\cdot \sqrt{3}

                                    z_3=-\sqrt{3} +i\cdot 2

                                    z_4=1+i\cdot \sqrt{3}


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2014 af peter lind

zn=w har n rødder


Skriv et svar til: Binomier - rektangulær form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.