Matematik

Rettelse af opgave polynomier

20. september 2014 af Henik24 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej min lærer får det til at være =0 det kn jeg dog ikke få, en der vil prøve at finde fejlen?

Vedhæftet fil: opgave 4.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er fejl i din udregning af (1+2i)4

        (1+2i)4 = (-3+4i)2 = 9 - 16 -2·3·4i = -7 - 24i


Skriv et svar til: Rettelse af opgave polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.