Tysk

Oversættelse

20. september 2014 af tildansk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vi har om uddannelse i skolen, og skal derfor oversætte dette brev. Er der en der kan hjælpe mig med det? :-)

På forhånd, tak!

"Kære forældre.  

Vi er alle startet på uddannelse. Enten HHX, HTX, HF, HG eller gymnasie. Vi tager ikke uddannelse for jeres skyld. Vi tager uddannelse, fordi vi selv har lyst. Vi har selv lyst til at lære. Vi har lyst til at få viden, inden for vores uddannelse. Vi har lyst til at blive kloge. Vi har bare lyst til at gennemføre vores uddannelse. Lige meget om det tager 2 eller 3 år. Vi gør det, fordi det i sidste ende er godt for os selv.  

Vi har godt af at lære. Vi har godt af at få viden. Men vi har også godt af at gennemføre ens uddannelse. I sidste ende er vi glade for det. Vi bliver stolte af os selv, hvis vi kan komme ud med en hue på hovedet. Det er dét, det hele handler om. Vi skal gøre os selv stolte, men vi vil også gerne gøre jer stolte. Vi vil vise jer, at vi rent faktisk godt kan!  

Udover skole, er der så meget andet. Vi laver lektier. Vi passer arbejde. Vi laver pligter derhjemme. Vi vil også have tid til at være sammen med venner og veninder. Det er ikke altid lige nemt, at have tid til alt. Derfor kan det også ske, at vi mange gange på ugen, er trætte. Vi er udmattet. Vi har banevis af afleveringer der skal laves hver uge. Derudover, skal vi også passe vores fritidsjob. Og vi vil også gerne have tid til fritidsinteresser.  

Jeg tror ikke det er nemt som forældre, at sætte sig ind i et teenagerliv. I klager over vi er trætte. I synes vi dovner den for meget. I tror vi sidder på værelserne og ser tv. I tror vi sidder med computeren fremme til solen går ned. I tror ikke vi laver noget.  

Vi laver meget mere end i tror. Ja, vi sidder med computeren fremme til solen går ned. Og ja, vi sidder på værelset ligeså snart vi kommer hjem fra skole. Men det er nødvendigt. Det er nødvendigt for os, at få fred. Vi vil have fred, så vi kan koncentrere os. Vi vil gerne have en god karakter i vores afleveringer, så vi selv kan blive stolte!  

Det handler om at kunne stole på sig selv. Det handler om at få ens forældre til at tro på en. Ja, vi er dovne. Og ja, vi er trætte. Men vi har også meget at lave. Det er hårdt at gå i skole, men man bliver i sidste ende glad.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2014 af Stygotius

Hvad mener du med at "hjælpe" ?????

Et bureau tager 6-700 kr. pr. A-4side for at oversætte for folk.


Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.