Matematik

Hjælp til løsning af ligning

20. september 2014 af Thomaslcph (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey sp,

har en ligning her som jeg er i tvivl om : 2x(4-x)=0

Jeg har selv endt med x til at være = 1/4x^2

Er det korrekt ?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2014 af mathon

        brug nul-reglen

                                            2 • x · (4 - x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt nulreglen for et produkt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2014 af LeonhardEuler

fortsat #2 

Nulreglen:

a • b = 0 ⇒ a = 0 ∨ b = 0


Skriv et svar til: Hjælp til løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.