Matematik

Areal

21. september 2014 af miljoi - Niveau: C-niveau

Arealet af en trapez kan bestemmes ved formlen A=1/2h*(a+b)

hvor a og b er længden af de parallelle sider, og h er højden. 

a) Bestem h, når a=4, b= 6 og A=20


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2014 af SuneChr

Dertil løser man ligningen ved indsættelse af tallene i formlen:
20  =  1/2·h·(4 + 6)


Svar #2
21. september 2014 af miljoi

så det er h=1/2*(4+6)-20?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2014 af SuneChr

20  =  1/2·h·(4 + 6)
20  =  1/2·h·10
20  =  5·h
h  =  20/5  =  ........


Svar #4
21. september 2014 af miljoi

Tusinde tak! 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2014 af mathon

direkte
                       h=\frac{2A}{a+b}


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.