Matematik

differentiation

21. september 2014 af mp12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle 

Det her er nok et meget dumt spørgsmål, men hvordan differentierer man 3/x ? 

Jeg har aldrig haft om det, så derfor kender jeg ikk metoden til at gøre det på, og har ikk forstået det, når jeg slog differentiation op på nettet.

Nogle der kan hjælpe?`


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2014 af mathon

      f(x) = (3/x) = 3·(1/x)             x ≠ 0

      f '(x) = 3 · (-1/x2) = -3/x2


Svar #2
21. september 2014 af mp12 (Slettet)

Tusind tak! 


Skriv et svar til: differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.