Matematik

Rumfang, vægt og massefyld.

21. september 2014 af MimaMoma (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Heej! Jeg sidder så og kan ikke lave min matematik opgave..


--> Kuglen er lavet af messing (massefyld: messing; 8,3G/cm3).

A) Find rumfanget af det materiale kugleskallen er lavet af.

B) Beregn hvor meget kugleskallen vejer.

Hjææælp!

PS: skriv venligst kun hvordan man regner den ud og ikke svaret!

Tak på forhånd!

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2014 af peter lind

Der mangler oplysninger om opgaven


Svar #2
21. september 2014 af MimaMoma (Slettet)

Som hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2014 af mathon

         V_{kugleskal}=\frac{4\pi}{3} \cdot R^3-\frac{4\pi}{3} \cdot r^3=\frac{4\pi}{3}\left ( R^3 -r^3\right )

         Masse ? volumen gange massefylde


Svar #4
22. september 2014 af MimaMoma (Slettet)

I det måden jeg skal regne det ud på?

Skriv et svar til: Rumfang, vægt og massefyld.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.