Matematik

Hjælp til definationsmængde og værdiemængde

22. september 2014 af Emmaweis (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn vm(f) 

f(x)=-2x+6, dm(f)=(-4;3(

Beregn dm(f)

f(x)=3x+2, vm(f) )-3;5)

Er der nogle der kan hjælpe med at regne dette ud, har inegn ide om hvoran det skal beregnes?? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2014 af mathon

f(x) = -2x+6,  Dm(f) = [-4;3[

         f(-4) = 14               f(3) = 0

                 Vm(f) = ]0;14]


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2014 af mathon

Beregn Dm(f)

f(x) = 3x+2      Vm(f) = ]-3;5]
x(y) = (y-2)/3

         x(-3) = -5/3               x(5) = 1

                 Dm(f) = ]-5/3;1]

              


Svar #3
22. september 2014 af Emmaweis (Slettet)

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Hjælp til definationsmængde og værdiemængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.