Matematik

Isoler c i en formel

22. september 2014 af simonhansen979 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle! 

Jeg har fået til opgave at isolere c i følgende formel omkring fahrenheit til celsius: f = 1,8 * c + 32

Jeg er meget i tvivl og håber på noget hjælp! :)'

-Danke


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2014 af mathon

          F = 1,8·C + 32

          C = (F-32)/1,8  =  (5/9) · (F - 32)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2014 af PeterValberg

subtrahér 32 på begge sider og dividér derefter begge sider med 1,8

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Isoler c i en formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.