Matematik

Kvadratsætninger

22. september 2014 af Chelsea2899 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er jeg galt på den, hvis jeg siger at dette stykke giver

(x + y)2 – 2xy=

x^2+y^2


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det er helt korrekt, hvad du har gjort.


Brugbart svar (2)

Svar #2
22. september 2014 af mathon

(x + y)2 – 2xy   =   x2 + y2 + 2xy - 2xy  =  x2 + y2


Skriv et svar til: Kvadratsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.