Matematik

1/(2-x)

23. september 2014 af nøddeb (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan differentierer man dette udtryk?: 

1/(2-x) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2014 af PeterValberg

\left(\frac{f(x)}{g(x)} \right )'=\frac{f'(x)g(x)-f(x)g'(x)}{(g(x))^2}

hvor f(x) = 1  og  g(x) = 2-x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
23. september 2014 af nøddeb (Slettet)

Ahh.. 1000 tak


Svar #3
23. september 2014 af nøddeb (Slettet)

så 

f'(x) = 0 ?? f

g'(x) = -1 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du kan omskrive det til

(2-x)-1

som differentieret giver

-1*(2-x)-2 *(-1) =

1/(2-x)2


Skriv et svar til: 1/(2-x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.