Matematik

x og y

23. september 2014 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem x, når y = 42
Forskrift: y= 1x+7
Hvordan kan man udregne dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2014 af Eksperimentalfysikeren

Der mangler nogle oplysninger.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Løs ligningen 42 = x + 7
Dog en lidt besynderlig formulering i #0

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

42-7=x


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. september 2014 af Eksperimentalfysikeren

Start medat indsætte y i ligningen og fjern det overflødige 1-tal: 42 = x + 7.

Træk derefter 7 fra på begge sider af lighedstegnet: 42 - 7 = x.

Pynt ligningen ved at bytte om på højre og venstre side: x = 42 - 7 = 35.


Skriv et svar til: x og y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.