Matematik

Isolering

23. september 2014 af Muaaav (Slettet) - Niveau: B-niveau

Isoler n i formlen s = 5 (n-4)+r

Hvad skal jeg gøre ??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Træk r fra på begge sider, divider med 5 på hver side, og læg 4 til på hver side.


Svar #2
23. september 2014 af Muaaav (Slettet)

s = 5 (n-4)+r

altså sådan her: s = 5:5-4+4r-r ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, følg instruktionerne.

       s - r = 5(n-4)

       (s - r)/5 = n - 4

       (s-r)/5 + 4 = n


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.