Matematik

Spørgsmål ang opg.formulering om stamfunktion

23. september 2014 af boelle85 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis der står

Angiv

1. \int (2x+4)'dx

Hvad betyder det så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

(2x+4)' betyder den afledede af funktionen (2x+4) . Generelt har man, at

        ∫ f '(x) dx = f(x) + k .


Svar #2
23. september 2014 af boelle85 (Slettet)

Så først skal jeg differentiere 2x+4 eller?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke nødvendigt. Benyt udtrykket i #1.

        ∫ (2x + 4)' dx = (2x + 4) + k  = 2x + k' .


Skriv et svar til: Spørgsmål ang opg.formulering om stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.