Matematik

potensregneregler

23. september 2014 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

forstår virkelig ikke den vedhæftede fil.. hvordan de kan nå frem til det


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2014 af mathon

   2xo·xo1/2 + xo2·(1/2)·xo-(1/2)   =   2xo2/2 · xo1/2 + xo4/2 · (1/2)·xo-(1/2)  =  2xo2/2+1/2 +  (1/2)·xo4/2-1/2  = 

                                                    2xo3/2  +  (1/2)xo3/2  =  (2 + (1/2))xo3/2  =  (5/2)xo3/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at √x = x1/2 , og at 1/√x = x-1/2 , og benyt så potensregneregler.

        2·x·√x = 2·x·x1/2 = 2·x3/2 ,

        x2·1/(2√x) = (1/2)·x2·x-1/2 = (1/2)·x3/2


Svar #3
23. september 2014 af Ellapigen (Slettet)

men Andersen 11 dit er da ikke helt færdigt udregnet er det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2014 af mathon

I #2 blev de to led vist hver for sig. Det var så meningen, at du selv skulle addere dem.


Skriv et svar til: potensregneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.