Spansk

Oversættelse spansk (kooooort) hjælp pleaseee!

24. september 2014 af ryaan (Slettet) - Niveau: A-niveau

I 1976 er der militærkup i Argentina, og fra 1976-1983 er der diktatur i landet. Det er en tid med hård undertrykkelse af oppositionen og venstrefløjen. Militæret bortfører og dræber tusindvis af personer uden dom, og 30.000 mennesker forsvinder.

Militærkup = golpe militar m

udertrykkelse = represión f

venstrefløj = izquierda f

at bortføre = secuestrar

dom = juicio m

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det er vist en fortsættelse af denne tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1520072


Skriv et svar til: Oversættelse spansk (kooooort) hjælp pleaseee!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.