Generelt

Programmering lazarus

27. september 2014 af 98676363 (Slettet)

Hej ved ikke om man kan stille spørgsmål herinde omkring programmering, men nu prøver jeg alligevel.

mit problem består i at jeg har disse dataer 

CMD210 STA_ 99.0 uS Temp 22.1 C

CMD210 STAB 99.9 uS Temp 22 C

CMD210 STAB 0.1 mS Temp 22.1 C

CMD210 STA_ 99.5 uS Temp 22.1 C

CMD210 STAB 99.4 uS Temp 22 C

CMD210 ST__ 99.0 uS Temp 22.2 C

CMD210 STAB 0.1 mS Temp 22 C

CMD210 STAB 99.3 uS Temp 22.2 C

hvor jeg skal bl.a. få temperaturen over i en listbox ved en knap.

jeg har prøvet nedstårnede men bare svært at definere 'resultat'


procedure TForm1.Button4Click(Sender: TObject);

var

midlet,midler:char;

resultat,x:integer;

linecount,index:integer;

found: boolean;

begin

midlet:= 'p';

midler:='C';

index:=0;

resultat:=midlet+x+midler

found := false;

linecount := Memo1.lines.count;

while index<= linecount - 1  do

begin

if x = memo1.lines[index] then

found := true;

index :=index + 1;

end

if found = true then ListBox1.text:= floattostrF(x,ffFixed,15,2); end;
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2014 af Therk

Prøv at bede en moderator om at flytte indlægget til IT - der finder du nok nemmere svar.


Skriv et svar til: Programmering lazarus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.