Fysik

6.68 Kondensator

28. september 2014 af multo26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En kondensator på 200μF og en resistans på 8,0Ω er serieforbundet. Serieforbindelsen er tilsluttet 127V, 50 Hz.

Bestem 

a) strømstyrken.

b) kredsens effektfaktor.

Hvordan gør man det?

Venlig hilsen


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2014 af peter lind

se svarene på dine forrige spørgsmål om hvordan man finder impedansen og deraf strømstyrken.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2014 af hesch (Slettet)

Ad  #8 her:  https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1521817

Z = ( 8 - j15.92 ) Ω

a)    I = U / Z = 7,128 / 63,32º A

b)    cos φ = cos 63,32º


Skriv et svar til: 6.68 Kondensator

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.