Kemi

KEMI OPGAVE, hjælp søges.

29. september 2014 af Bitten16 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med hvad jeg skal gøre ? Opgaven er vedhæftet.

Vedhæftet fil: KEMIOPGAVE.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af mathon

At en reaktion er af 0. orden 
betyder for reaktanten A, at

                                                 -\frac{\mathrm{d}\left [ A \right ] }{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ A \right ]^{0}=k\cdot t
              med løsningen
                                                    \left [ A \right ]_t=-k\cdot t+\left [ A \right ]_0


dvs en lineær sammenhæng mellem \left [ A \right ] og t


 
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2014 af mathon

dine DATA
giver
                                                     \left [ A \right ]_t=-0,0002503\cdot t+0,09952

                                                                     R^2=0,9997

med hastighedskonstanten
                                                    k=2,503\cdot 10^{-4}\; \frac{M}{s}

               Løs
                                                     0=-0,0002503\cdot {\color{Red} \mathbf t}+0,09952
                                    

               Løs
                                                     0,0350=-0,0002503\cdot {\color{Red}\mathbf t}+0,0700

               


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2014 af kieslich (Slettet)

a) Lav en lineær regression på dine data. R2 er tæt på 1, så første orden

b) Hældningskoefficienten er din reaktionshasyighed.

c) Løs [A] = 0M

d) Opstil ny sammenhæng [A] = [A]0 -k*t  og løs [A] = 0,035M


Skriv et svar til: KEMI OPGAVE, hjælp søges.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.