Fysik

Oliens densitet

29. september 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgaven lyder:
I et U-rør er der som antydet på figuren hældt vand og olie. Vandet står 135 mm op i den ene gren, mens olien står 12,3 mm højere i den anden gren.

a) Hvad er oliens densitet?

Aner ikke hvad jeg skal gøre her, jeg mener jeg har en formel der heder Rho = m/v, men jeg kender hverken rumfang eller masse? Er helt lost;(


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af mathon

                               h_{olie}\cdot \rho_{olie} \cdot g=h_{vand}\cdot \rho_{vand} \cdot g


Svar #2
29. september 2014 af sejt12 (Slettet)

Hvad står h, p og g for=


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2014 af mathon

h er væskehøjden
ρ er densiteten
g er tyngdeaccelerationen


Skriv et svar til: Oliens densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.