Matematik

Reducer

29. september 2014 af DenSærlige (Slettet) - Niveau: B-niveau

\frac{x^2-4z}{5-z}:\frac{3z-12}{z-5}


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2014 af mathon

                             \frac{4z-x^2}{z-5}\cdot \frac{z-5}{3z-12}=\frac{4z-x^2}{3z-12}\; \; \; \; z\notin \{4,5\}


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.