Matematik

Hjælp

30. september 2014 af Peter711 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med dette lingning styk.
(a+2a)^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af PeterValberg

(a + 2a)2 = (3a)2 = 32·a2 = .....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2014 af PeterValberg

Jeg kan for øvrigt anbefale, at du kigger denne [ VIDEO-LISTE ] igennem.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
30. september 2014 af Peter711 (Slettet)

Tusind tak :)

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.