Fysik

Astronomi

30. september 2014 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogle der kan hjælpe mig med den vedhæftede fil.. (det er de overstregede spørgsmål i resultatbehandlingen)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af kieslich (Slettet)

b) Du har byttet om på betegnelserne på dine akser i grafen, du har x = 1/r2 på x-aksen.

Det med fed syntes jeg skal fjernes helt.

c) Den største fejlkilde er sikkert genskin fra andre ting i lokalet. Det vil give et konstant bidrag, som sikkert kan forklare din høje b værdi.

d) Du har vist at en model af typen I = k*1/r2 gælder, og ifølge den nedsættes intensiteten til en fjerdedel når r fordobles. I0 = k*1/r02       I = k*1/(2r0)2 = ......    = 1/4 I0


Skriv et svar til: Astronomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.