Tysk

Tysk oversættelse

30. september 2014 af turko2990 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogle venlige sjæle som kunne hjælpe med at oversætte dette stykke fra dansk til tysk?

Der er igen ulve i Tyskland 

I næsten 200 år har den været forsvundet fra nordtyskland

Men fra ca. 10 år siden er de vandret fra østeuropa til Tyskland, og man har også set et par stykker i Danmark 

Mange mennekser er bange for ulven, men den er nærmere sky end farlig.

Ulvens dårlige rygte stammer hovedsagligt fra eventyr, historier og film 

I dag er der i alt ca. 70 ulve i Tyskland 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af Matematikhjælpdk (Slettet)

#0

Har du nogle forslag?


Svar #2
30. september 2014 af turko2990 (Slettet)

 Wieder es gibt Wölfe in Deutschland

Für fast 200 Jahren haben sie aus dem nördlichen Deutschland verschwunden ist. 
Aber über Vor 10 Jahren haben sie aus Osteuropa nach Deutschland migriert, und wir haben auch ein paar in Dänemark gesehen. 
Viele Menschen haben Angst vor dem Wolf, aber es ist schüchterner als gefährlich. 
Wolf schlechten Ruf kommt meist aus Märchen, Geschichten und Filme. 
Heute gibt es insgesamt etwa 70 Wölfe in Deutschland.


Svar #3
30. september 2014 af turko2990 (Slettet)

Hvad siger du kan det bruges?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Der er igen ulve i Tyskland = In Deutschland gibt es keine Wölfe

I næsten 200 år har den været forsvundet fra nordtyskland  = Seit ungefähr 200 Jahren sind sie / ist er aus Norddeutschland verschwunden

Men fra ca. 10 år siden er de vandret fra østeuropa til Tyskland, og man har også set et par stykker i Danmark  = Vor ungefähr  10 Jahren sind sie wieder aus Osteuropa nach Deutschland eingewandert

Mange mennekser er bange for ulven, men den er nærmere sky end farlig. = Viele Menschen haben Angst vor dem Wolf, aber er ist eher scheu als gefährlich.

Ulvens dårlige rygte stammer hovedsagligt fra eventyr, historier og film = Der schlechte Ruf des Wolfes lässt sich  auf Märchen, Geschichten und Filme zurückführen

I dag er der i alt ca. 70 ulve i Tyskland = Heute gibt es etwa eller schätzungsweise 70 Wölfe in Deutschland.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. september 2014 af Tyskfødt (Slettet)

Rettelse af min 1. sætning   In Deutschland gibt es wieder Wölfe


Skriv et svar til: Tysk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.