Matematik

BMI og funktioner

30. september 2014 af nunu21 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej (:
- jeg har brug for hjælp til at finde ud af hvordan man regne følgende ud:

BMI-tallet og højden er kendt, men vi skal finde vægten

og

BMI og vægt er kendt, men skal finde højden

håber nogen kan hjælpe (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af Hippocampus (Slettet)

Løs ligningen
BMI = vægt / h^2 hvor h = højden

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2014 af kieslich (Slettet)

BMI = m/h2      gang med h2 på begge sider så får du isoleret m

divider derefter med BMI på begge sider, tag kvadratroden på begge sider så har du h isoleret.


Svar #3
30. september 2014 af nunu21 (Slettet)

tusind tak! (:


Skriv et svar til: BMI og funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.