Geografi

Det haster! Please hjælp

30. september 2014 af sofie234 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej. Jeg ville spørge om der er nogle derude, som ville fortælle mig, hvordan man måler længde-breddegraderne af Danmark?
 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af mathon

   a)
                F(x)=y=\int 2dx= 2x + k

                                 F(1)=2= 2\cdot 1 + \mathbf{\color{Red} k}


Svar #2
30. september 2014 af sofie234 (Slettet)

Det kan jeg ikke rigtig forstå. Jeg går i 7. klasse, så det er ikke rigtig noget jeg kan læse. Jeg ved det er noget med at der er nogle lodrette og vandrette linjer (på et landkort) og mere ved jeg ikke


Svar #3
30. september 2014 af sofie234 (Slettet)

Er der ikke nogle der kan hjælpe mig?? Det haster utrolig meget


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2014 af mathon

#1
         Sorry
                        Utilsigtet fejlplacering.


Skriv et svar til: Det haster! Please hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.