Matematik

Løsning til lining

30. september 2014 af ChristinaJacobsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle
Jeg har fået til opgave at gøre rede for at x = - 2 er løsning til liningen (6+3x)(-6x+24) = 0 og bestem den anden løsning til liningen.

Jeg har gjort rede for at x = - 2 er løsningen, men forstår simpelhen ikke hvordan jeg bestemmer en anden løsning? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2014 af mathon

               (3x+6)(-6x+24)   =  3(x+2)(-6)(x-4)   =   -18(x+2)(x-4) = 0


Svar #2
30. september 2014 af ChristinaJacobsen (Slettet)

Så dvs. at x = -18?


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. september 2014 af mathon

        Nej
                            brug nul-reglen.


Skriv et svar til: Løsning til lining

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.