Matematik

Jeg har problemer med en matematik opgave til min aflevering..

01. oktober 2014 af mathiashjorten (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er svaret på dette??

Opgave 2

En lineær funktion er givet ved f(x) = 2x + 5a)

Bestem f(5) og f(9)

b) Løs ligningen f(x) = 9

Det ville være super lækkert hvis i ville hjælpe mig.:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2014 af SuneChr

f (5)  indsæt x = 5 i forskriften.
Løs  2x + 5 = 9


Skriv et svar til: Jeg har problemer med en matematik opgave til min aflevering..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.