Matematik

Vektorer

01. oktober 2014 af simon196 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?

Den er vedhæftet

Vedhæftet fil: Matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

Find en normalvektor til planen BGHC  (GBxGH) , og en til planen AGHF (GAxGH)

vinklen mellem normalvektorerne er lig vinklen mellem planerne


Svar #2
01. oktober 2014 af simon196 (Slettet)

Normalvektoren af BGHC = (0,22.4,32) og AGFH = (20,64.8,256)

Kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

den første er rigtig men den anden er forkert, x-koordinaten skal jo være 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

AFxAG er måske nemmere at udregne


Svar #5
01. oktober 2014 af simon196 (Slettet)

det givver 110 grader


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

Hvad får du normalvektoren til AGFH til  ??


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

efter at have rettet mine regnefejl får jeg det samme   110,016o

overvej lige om det kan være 180o - 110o = 70o


Svar #8
01. oktober 2014 af simon196 (Slettet)

Den anden opgave får jeg det til at være 132.2 grader

kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

yep, jeg får 132,155o


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.