Matematik

Punktmængde M, der har et Areal

01. oktober 2014 af soldier123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej venner,

Har siddet og kæmpet med vedhæftet opgave, men uden noget resultat håber der er nogen der kan hjælpe mig lidt på vej. Ps Opgaven skal løses uden hjælpemidler, hvordan gør jeg?

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Areal af M.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

M = \int_{0}^{2} f(x)-g(x) dx = [F(x)-G(x)]_{0}^{2} =


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. oktober 2014 af LeonhardEuler

Benyt værdierne fra tabellen


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Når integranden som her består af mere end ét led, skal der parentes omkring hele integranden i integralet:

        A(M)=\int_{0}^{2}\left ( f(x)-g(x) \right )\, dx


Skriv et svar til: Punktmængde M, der har et Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.